FLYBOSNIA povezuje hodočasnike između Napulja i Mostara

Posted by FLYBOSNIA
Category:

Današnji je let sastavni dio značajnog rasporeda letova koje će FLYBOSNIA uspostaviti u dogovoru s vodećim talijanskim turističkim operatorom Green centarom iz Perugije (IT).

Ovo će dovesti hodočasnike iz Cagliarija, Barija, Napolija i Rima u Mostar / Međugorje.

 

 

Iz Green centra kažu nam da je ovo veliki korak za njihove hodočasnike i da je njihova čast i zadovoljstvo konačno surađivati s bosanskohercegovačkom aviokompanijom.

Vatikan je nedavno službeno priznao Međugorje kao svetište u posljednjih 30 godina koje je posjetilo preko 15 milijuna vjernika iz cijelog svijeta.

Ovom prilikom FLYBOSNIA zahvaljuje Zračnoj luci Mostar na spremnosti da odgovore na naše zahtjeve za uspostavom novog reda letenja.

Potpisivanjem ovog novog ugovora FLYBOSNIA dodatno doprinosi razvoju turizma i gospodarstva BiH. FLYBOSNIA trenutno ima Airbusa 319 zrakoplov a očekuju se i drugi i treći Airbus zrakoplov koji će se pridruži floti početkom 2020. godine.

Zbog ograničenog kapaciteta aerodroma Sarajevo, FLYBOSNIA trenutno razmatra mogućnosti za uspostavljanje baze za treći zrakoplov u Mostaru, Banjoj Luci ili Tuzli.

Za više informacija i karata posjetite www.flybosnia.com.