Privatnost i uslovi prodaje

FLYBOSNIA d.o.o. Sarajevo – nalazimo se na adresi Vrbanja 1 i registrirani smo na temelju rješenja o registraciji tvrtke FLYBOSNIA d.o.o. Sarajevo broj: 065-0-Reg-17-005600 od 7. novembra 2017. godine koji je izdao Općinski sud u Sarajevu.

MBS: FLYBOSNIA: 65-01-1400-09

JIB: 4202371040001

Vrste plaćanja

 • Izjava o sigurnosti kupovine kreditnom karticom

  Povjerljivost vaših podataka zaštićena je korištenjem SSL enkripcije. Web stranica flbosnia.ba osigurana je za plaćanje korištenjem protokola Secure Socket Layer (SSL) sa 128-bitnom enkripcijom podataka.
  SSL šifriranje je postupak kodiranja podataka radi sprečavanja neovlaštenog pristupa tijekom prijenosa podataka.

  To omogućava siguran prijenos podataka i sprječava neovlašteni pristup podacima tijekom komunikacije između korisnika i Monri WebPay Gatewaya plaćanja i obrnuto.

  Monri WebPay Gateway i financijske institucije razmjenjuju podatke koristeći svoju virtualnu privatnu mrežu (VPN) koja je također zaštićena od neovlaštenog pristupa.

  Monri Payments je pružatelj usluga platnog prometa sa PCI DSS Level 1. Merchant ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i nisu dostupni neovlaštenom osoblju.

 • Izjava o prikupljanju i zaštiti ličnih podataka

  Zalažemo se za pružanje usluge zaštite osobnih podataka našeg kupca na način da prikupljamo samo bitne osnovne podatke o našim kupcima koji su neophodni za ispunjavanje naših obaveza.

  Također informiramo naše kupce o načinu na koji prikupljamo informacije i redovito dajemo kupcima mogućnost kako će se njihovi podaci koristiti ‚uključujući mogućnost odlučivanja treba li njihovo ime uključiti ili izostaviti sa popisa korištenih za marketinške kampanje.

  Sve se informacije o korisniku strogo čuvaju i dostupne su samo zaposlenicima kojima su ti podaci potrebni za dovršetak posla.

  Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za pridržavanje principa zaštite povjerljivosti.

 • Plaćanje

  Karte na flybosnia.bamožete platiti sljedećim debitnim / kreditnim karticama:

  MasterCard®
  Maestro®
  Visa

  Kada plaćate kreditnom karticom, zaštićeni ste od krađe bez odgovornosti. Ako netko zloupotrijebi vašu karticu, možete zatražiti povrat novca od izdavača kartice.

  Vaše plaćanje je osigurno šifriranom vezom koja osigurava da se ne može pristupiti vašim podacima o plaćanju od strane drugih osoba. Vašu uplatu garantira sistem plaćanja Monri WebPay Gateway. Svi podaci o transakcijama idu putem SSL-a (Secure Socket Layer) preko šifriranog kanala. Jamčimo da na našem serveru nećemo pohraniti nikakve osjetljive podatke u vezi s vašom kreditnom karticom. Takođe, FLYBOSNIA ni u jednom trenutku ne može pristupiti osetljivim podacima.

  Od vas će se tražiti sljedeće informacije:

  • Broj kartice (16-znamenkasti broj na prednjoj strani vaše kartice)
  • Datum isteka (prednja strana kartice)
  • Sigurnosni kod (zadnji trocifren sigurnosni kod na poleđini vaše kartice, ispod magnetne trake)